Nnna, megcsináltam a tükröt

Ha valakit érdekel, olvasson tovább.
Először a kapcsolónál matattam egy kört, de ott továbbra is minden rendben volt: áram és test ott voltak, ahol kellettek és maga a kappcsoló is rendben irányított. Ugyanez volt igaz a középkonzol irányváltó kapcsolójára is.
Megigazítva az érintkezőket a bal oldali megbízhatóvá vált. Az eddig is ment, csak nem megbízhatóan, de az így OK lett. A jobb oldalin viszont nem változott semmi: továbbra is csak jobbra-balra billent és azt is kicsit furcsán.
A kapcsolási rajzból leszűrtem, hogy a fel-le billenés mágnese független az irányváltótól, így meg tudtam állapítani, hogy a jobboldaliban nem megy a mágnes. Kábelszakadásra gyanakodtam, de előbb leszedtem a jobb tükröt. Tüskés volt, nem bajonettes, viszont olyan gyönyörűen kijöttek a helyükről mindenféle erőteljes feszegetés nélkül, hogy öröm volt nézni! Egyszerűen ki lehetett szedni az üveglapot, majd a mozgató mechanikát is.
Itt derült ki, hogy a csatlakozóban laza a fehér vezeték, vagyis pont az, amelyik a mágnesé. Mivel áram volt benne, megszorítva kapásból jó lett a fel-le mozgatás is, viszont mindre ordítva reagált a tükör (a bal helyesen működik).
És akkor kiderült, hogy a tükröben lévő csatlakozóban felcserélték a motor vezetékeit. Vagyis elvileg már bontotta ezt meg valaki, hacsak nem gyárilag rontották el

A két veetéket visszacserélve most tökéletes a jobb oldali is.
Kimértem a jobb oldali fűtését is: kap áramot, tehát az is jó. Ezután a baloldalit már nem szedtem szét, hiszen az működik. Szerettem volna bezsírozni a mozgató mechanikát, de ahhoz szegecseket kellett volna fúrni stb. így inkább hagytam. Egy kicsit nyöszörögnek, de talán nem vészes