Front Engined Porsche Club Fórum

Front Engined Porsche Club Fórum
Pontos idő: szomb. szept. 04, 2010 11:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4346 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 290  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden ami nem az autókkal kapcsolatos
HozzászólásElküldve: szomb. szept. 04, 2010 10:58 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

tomiki írta:
Attilka, ha akna van, akkor szerelni is fogsz mostantól? :P
Börni, mondok jobbat: továbbtanulni jöttem ide és van a csoportban egy német srác, aki a Porschénél volt fejlesztőmérnök és mellesleg Formula-2-es autóversenyző. Na ő mesélte, hogy a Porschénál minden új modellből az elsp 20 példány a nullás széria, amit a dolgozók nyüstölhetnek (céges benzinnel), hogy aztán írjanak róla egy beszámolót és ha valami baja lesz, akkor a cég meg tudja vizsgálni. Mondta, hogy a jelenlegi 911 (997 facelift) targa ezen példányainál kifelejtették targa tető egyik gumi szigetelését így mindegyik beázott. Egyik kollégája bement egy mosóba, kezdett jönni be a víz, a csóka kiugrott, ajtó nyitva maradt, mosó meg letörte :lol: úgyhogy az a kocsi ment a levesbe. De amúgy mások meg viszik a Cayenne GTS-t kéthetes síkirándulásra a cég pénzén 500 lóerővel :D
Tehát én már eldöntöttem, hova próbálok majd meg szakmai gyakorlatra bejutni :lol:
Yaris 11 éves és már egyszer eltört a kipufogó, Ákos hegesztette meg. De most valahol máshol szelel, tiszta rozsda az egész :(
Ittenről még nincsenek képeim, Amerikáról meg nem sok izgi van, de majd teszek fel csak nemtom hova (facebook-om nincs, elvből...). Majd megoldjuk.
De esküszöm annyi Porsche van itt mint a szemét... Suliban is az egyik tanárnak 968-asa van egy diák meg Boxsterrel jár :lol: Mókás.

És elvisz egy körre a srác? :)
Ericsson féle továbbképzés?
Corolla 8 éves még bírja szerencsére....
facebookon nem kell mindenkit visszaigazolni (máshol sem muszáj)...3-ad annyi ismerősőm van rajta amúgy, mint iwiwen...de iwiwre nem is teszek fel nagyon képet...
ide is fel tudsz tölteni 1-2 képet, vagy csinálsz egy facebook regisztrációt álnévvel: Pl.: Miklós Porsche....csak aztán nehogy felfedezzenek, mint egy eltűnt családtagot... #-o :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: pén. szept. 03, 2010 8:11 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

de legalább tesztelik őket, mert van egy csomó dolog amit megterveznek, legyártanak és kész... igaz használhatatlan lesz....
nem szerelni fogok, csak max. szerelgetni :roll: ... vagy csinálok most aknák, vagy lebetonozom, és akkor soha.. jó ha van egy akna a háznál 8) :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 21:08 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Attilka, ha akna van, akkor szerelni is fogsz mostantól? :P
Börni, mondok jobbat: továbbtanulni jöttem ide és van a csoportban egy német srác, aki a Porschénél volt fejlesztőmérnök és mellesleg Formula-2-es autóversenyző. Na ő mesélte, hogy a Porschénál minden új modellből az elsp 20 példány a nullás széria, amit a dolgozók nyüstölhetnek (céges benzinnel), hogy aztán írjanak róla egy beszámolót és ha valami baja lesz, akkor a cég meg tudja vizsgálni. Mondta, hogy a jelenlegi 911 (997 facelift) targa ezen példányainál kifelejtették targa tető egyik gumi szigetelését így mindegyik beázott. Egyik kollégája bement egy mosóba, kezdett jönni be a víz, a csóka kiugrott, ajtó nyitva maradt, mosó meg letörte :lol: úgyhogy az a kocsi ment a levesbe. De amúgy mások meg viszik a Cayenne GTS-t kéthetes síkirándulásra a cég pénzén 500 lóerővel :D
Tehát én már eldöntöttem, hova próbálok majd meg szakmai gyakorlatra bejutni :lol:
Yaris 11 éves és már egyszer eltört a kipufogó, Ákos hegesztette meg. De most valahol máshol szelel, tiszta rozsda az egész :(
Ittenről még nincsenek képeim, Amerikáról meg nem sok izgi van, de majd teszek fel csak nemtom hova (facebook-om nincs, elvből...). Majd megoldjuk.
De esküszöm annyi Porsche van itt mint a szemét... Suliban is az egyik tanárnak 968-asa van egy diák meg Boxsterrel jár :lol: Mókás.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 19:42 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Utcában van egy néni nálunk...ő pórázra köti a cicáját amikor kiengedi levegőzni....furán néz ki, de igy nem szökik el... :lol:
Az udvarban nem tudnád ezt megcsinálni? Hosszú póráz és nem tud átmenni a szomszédba... :P
...mondjuk elmenekülni sem tudna szegény...vagy egy ketrec neki éjszakára, mint egyes kutyáknak...[/quote]

ÁÁÁÁÁÁ én nem akarom ezt! Amikor a szemét kilőtték és műtötték,akkor volt a fején a "parabola" és valóban pórázon volt kint,de nagyon szenvedett.
Most egy darabig pihentetünk,az biztos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 17:41 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

http://www.youtube.com/watch?v=buizliyJ ... r_embedded

és egy videó a Japán Porsche-król... 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 17:26 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Ez a kemény! Nem a WC csésze... :)

http://karotta.blog.hu/2010/08/24/inspiracio_i

utolsó kép alatti műhelylátogatási riportot is nézzétek meg! 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 17:17 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

attilka999 írta:
készül az aknám, Lacika volt nálam betonozni.... jól sikerült :mrgreen: 8) :lol: :shock:

és melyikőtök nem élte túl? :oops: :)
Lacika már nem ír egy ideje.... :shock: :P :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 17:08 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Gyurma írta:
BartiS2 írta:
fura dolog ez mikor valaki lemérgez egy cicát, mert egyszerűen nem tudok rájönni kit és miért zavarhat egy cica... egy kutya az ugat esetleg ze zavarhat valakit, persze ez nem jelenti hogy akkor mérget neki de egy macskánál el nem tudom képzelni kit miért zavar......

Elmondom én Neked! (bár most minden macskás azt mondja,hogy ez nem idevalósi lehet.)
Szóval. A cica csavarog és az udvarodban kapar egy lukat. A kertészkedőknek ez mindegy,csak az a lényeg,hogy a kertedet összebakja és odapiszkít.
Ha hiszed,ha nem,egyszer nyáron kaptam az egyik szomszédunktól egy olyan felszólítást (nem volt nagy a fű és nem volt büntethető),hogy azonnal vágjam le a füvet,mert a csigák átmennek hozzájuk! Most akkor :D ,vagy :cry: ,vagy =D> ,de akár #-o
Az az ember,aki nem szereti az állatot,főleg a másét nem,cselekszik. (nem mindenki!)
A macska az olyan jószág,hogy nem tudod megkötni és rávenni,hogy ne menjen a más portájára.
A szobacicát igen,de ez nálam technikailag kizárt. :cry:

Utcában van egy néni nálunk...ő pórázra köti a cicáját amikor kiengedi levegőzni....furán néz ki, de igy nem szökik el... :lol:
Az udvarban nem tudnád ezt megcsinálni? Hosszú póráz és nem tud átmenni a szomszédba... :P
...mondjuk elmenekülni sem tudna szegény...vagy egy ketrec neki éjszakára, mint egyes kutyáknak...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 17:02 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

tomiki írta:
Sziasztok,
Csak röviden írok: Németországba költöztünk feleségemmel min. egy évre, de lehet, hogy tovább is, majd kiderül :) Itt (Wiesbaden és környéke) rengeteg a Porsche évjárattól függetlenül, mienk-félét is láttam már párat.
Szuperek az ETO képek, nem is tudtam, hogy szerveztek ilyet, nagyon király!
Barti, szép ez a Lexus, gratula hozzá! Kint egy hibrid Camryt toltam 1 hónapig (előtte 2010-es Prius volt a bérautó), jók ezek a mai Toyota-k (is) igaz Börni? :) Bár most szegény Yaris van itt velünk, újra kezd kilyukadni a kipufogó, befog az egyik első fék egy kicsit, szóval sajnálom, de az elmúlt pár napban nem lehetett nyugta: lakáskeresés, millió hivatal stb. stb.
Gyurma, bár nem vagyok macska/cicabarát, de a mérgezés nagyon gáz, és sajnálom, hogy mások ilyen bánatot okoztak nektek!
Ákos, király ez az autómentő, és bár remélem, hogy nekem nem fog kelleni :D de az árak /nap vagy /bérlési alkalom értendők? Gondolom /nap, de azért rákérdezek, hiszen én már csak ilyen vagyok :)
Majd visszazökkenek de a fórumra is (reszkessetek) aztán ha erre jártok, szóljatok!

Akkor készíts sok képet!!! Amcsiból sem tettél fel.... :(
Közel vagy a Nürnburgring-hez! Mindenképp látogass el oda! Már csak nézőként is komoly egy Diablo-t vagy akármilyen komoly verdát testközelből látni! ;)
De állítólag tudsz Porsche-t bérelni elég olcsón (ez nekem akkor nem jutott eszembe, kicsit ködös volt minden a dühtől!) vagy a Sabine el tud vinni egy körre az M5-el... 8)
Mennyi idős a Yaris? 10-en egynáhány évet ki kell birnia 1 Toyota kipufogónak!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: csüt. szept. 02, 2010 13:03 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

készül az aknám, Lacika volt nálam betonozni.... jól sikerült :mrgreen: 8) :lol: :shock:

Csatolmányok:
HPIM7245.jpg
HPIM7245.jpg [ 143.13 KiB | Még senki sem tekintette meg. ]
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. szept. 01, 2010 16:43 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

[quote="attilka999"]Gyurma, azóta sem csinálta az autóm, pedig megjártam vele hegyet-völgyet

Ez a lényeg!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. szept. 01, 2010 16:43 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Ákos 72 írta:
Szia Barti!
...........................................................................
Ez a világ ma. Ennyi képzett ember nem élt egy időben ebben a világban és az ostobaság sosem volt ekkora mint most! Mert a természettel és annak működésével szembeni alázatot kellene megtanítani nem a sok szart ami ugyan a fejben van, de minek! Szóval, éljen a bifidusz eszenzisz a dermoprotektorral vad házasságban =D>

EGYETÉRTEK!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 20:57 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Gyurma, azóta sem csinálta az autóm, pedig megjártam vele hegyet-völgyet (Gmünd) pedig ott kapott szegény meleget-hideget rendesen... na jó azóta kinyírtam 2 akkut (de az egyik nem az enyém volt 8) :roll: ), meg kellett vennem a gyújtáselosztóba szénkefét 20 Ft-ért :mrgreen: a parkolóba meg bedobtam 100 Ft-ot, szóval drága vót :^o

most látom vasárnap korán kell megint kelni :? #-o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 20:48 
Mod
Mod

Szia Barti!

A macska minig elkaparja a cuccát! Ha nem, az vagy annak az eredménye, hogy megzavarták, vagy túl kemény volt a talaj és nem tudta elkaparni. De a macska addig keres laza talajt ameddig csak tud, és aztán odapiszkít. Ez az oka, hogy előszeretettel megy homokozókba. Az, hogy mindent lebetonoz az ember, mert a természet leigázása sosem látott méreteket ölt p (sajnos) és az ember mindent kiírt, és persze az összefüggéseket csak 50 év elteltével ismeri fel jó esetben, és mindent fertőtlenít, és mindentől fél, mert a reklámokból tudja az élet csupa veszély, és az amitől fél vagy nem ismeri, vagy csak nem tetszik az dögöljön meg! Ez a világ ma. Ennyi képzett ember nem élt egy időben ebben a világban és az ostobaság sosem volt ekkora mint most! Mert a természettel és annak működésével szembeni alázatot kellene megtanítani nem a sok szart ami ugyan a fejben van, de minek! Szóval, éljen a bifidusz eszenzisz a dermoprotektorral vad házasságban =D>

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 20:00 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

attilka999 írta:
Barti, ez a trágyázás dolog nem olyan egyszerű, nem minden trágya jó a kertnek, mert különben én is a kertbe járnék szrni hogy szép füvem legyen :lol:

Szerintem Én befogadok csigákat a kertembe, szóval Gyurma ha sokat rendetlenkednek és zavarják a szomszédokat a csigák hozzám jöhetnek :mrgreen: 8) a gyerekekkel mindig behelyezzük őket a komposztálóba, ott lehet kajálni... ja és az ő kakijuk tényleg jó trágya :mrgreen:

Szia Attilka!

Ma tettem rendbe a kertet,de legközelebb gondolok rád! :D

Egy szóra visszatérnék arra,hogy nagyon régen errefelé a cicák úgy pusztultak el,hogy egyik szomszédunk verseny galambokat tartott. Olyan galambok voltak,hogy reggel-este röptetve voltak és külföldre hordta az öreg ,hogy visszajöjjenek. Rengeteg érme volt,amit nyert. Na és ezeket mérgezte valaki,aki azóta sincs meg (valszeg' már nem él) és az elhullt galambokat ette meg a macska.
Tehát az aki nem lenne képes ilyenre,nem is tudja megérteni,mi vezérli ezeket az embereket.
Talán leszarták a kocsiját,vagy kikapirgálták a veteményt. Ki tudja? :-k

Amúgy nekem is elkezdett "tüsszögni" a kocsim. Teljesen úgy,mint a Tied csinálta. És én arra jutottam,hogy megvan szakadva egy helyen a légtömegmérő potija.
Nekem van másik. Ha lesz időm,kicserélem és akkor okosabb leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4346 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 290  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra