Sziasztok,
Csak röviden írok: Németországba költöztünk feleségemmel min. egy évre, de lehet, hogy tovább is, majd kiderül

Itt (Wiesbaden és környéke) rengeteg a Porsche évjárattól függetlenül, mienk-félét is láttam már párat.
Szuperek az ETO képek, nem is tudtam, hogy szerveztek ilyet, nagyon király!
Barti, szép ez a Lexus, gratula hozzá! Kint egy hibrid Camryt toltam 1 hónapig (előtte 2010-es Prius volt a bérautó), jók ezek a mai Toyota-k (is) igaz Börni?

Bár most szegény Yaris van itt velünk, újra kezd kilyukadni a kipufogó, befog az egyik első fék egy kicsit, szóval sajnálom, de az elmúlt pár napban nem lehetett nyugta: lakáskeresés, millió hivatal stb. stb.
Gyurma, bár nem vagyok macska/cicabarát, de a mérgezés nagyon gáz, és sajnálom, hogy mások ilyen bánatot okoztak nektek!
Ákos, király ez az autómentő, és bár remélem, hogy nekem nem fog kelleni

de az árak /nap vagy /bérlési alkalom értendők? Gondolom /nap, de azért rákérdezek, hiszen én már csak ilyen vagyok

Majd visszazökkenek de a fórumra is (reszkessetek) aztán ha erre jártok, szóljatok!
Akkor készíts sok képet!!! Amcsiból sem tettél fel....
Közel vagy a Nürnburgring-hez! Mindenképp látogass el oda! Már csak nézőként is komoly egy Diablo-t vagy akármilyen komoly verdát testközelből látni!
De állítólag tudsz Porsche-t bérelni elég olcsón (ez nekem akkor nem jutott eszembe, kicsit ködös volt minden a dühtől!) vagy a Sabine el tud vinni egy körre az M5-el...