Front Engined Porsche Club Fórum

Front Engined Porsche Club Fórum
Pontos idő: csüt. szept. 09, 2010 5:19

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4362 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 291  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden ami nem az autókkal kapcsolatos
HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 20:00 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

attilka999 írta:
Barti, ez a trágyázás dolog nem olyan egyszerű, nem minden trágya jó a kertnek, mert különben én is a kertbe járnék szrni hogy szép füvem legyen :lol:

Szerintem Én befogadok csigákat a kertembe, szóval Gyurma ha sokat rendetlenkednek és zavarják a szomszédokat a csigák hozzám jöhetnek :mrgreen: 8) a gyerekekkel mindig behelyezzük őket a komposztálóba, ott lehet kajálni... ja és az ő kakijuk tényleg jó trágya :mrgreen:

Szia Attilka!

Ma tettem rendbe a kertet,de legközelebb gondolok rád! :D

Egy szóra visszatérnék arra,hogy nagyon régen errefelé a cicák úgy pusztultak el,hogy egyik szomszédunk verseny galambokat tartott. Olyan galambok voltak,hogy reggel-este röptetve voltak és külföldre hordta az öreg ,hogy visszajöjjenek. Rengeteg érme volt,amit nyert. Na és ezeket mérgezte valaki,aki azóta sincs meg (valszeg' már nem él) és az elhullt galambokat ette meg a macska.
Tehát az aki nem lenne képes ilyenre,nem is tudja megérteni,mi vezérli ezeket az embereket.
Talán leszarták a kocsiját,vagy kikapirgálták a veteményt. Ki tudja? :-k

Amúgy nekem is elkezdett "tüsszögni" a kocsim. Teljesen úgy,mint a Tied csinálta. És én arra jutottam,hogy megvan szakadva egy helyen a légtömegmérő potija.
Nekem van másik. Ha lesz időm,kicserélem és akkor okosabb leszek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 17:46 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

BartiS2 írta:
manapság már ilyen tróger macskák vannak hogy odapiszkit aztán továbbmegy

Na jó, ezen most már két perce zokogok :lol: :lol: :lol: =D>

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 17:40 
newbie
newbie

Szarvas 2010. szeptember 17-18-19 családias hangulatú Porsche-s összeröffenés

Szállás:

Szarvasi Ifjúsági tábor (régen úttörő tábor)

Megközelítés:

Pest felől: a shel kút után közvetlenül v. pár 100 m-rel később jobbra, aztán az első lehetőségnél balra (eleinte beton, aztán murvás). Pont a táborral szemben van a murvás út, a végén jobbra máris a nagykapu, ahol be lehet hajtani.

Aki a városon is át jön, annak a híd után néhány 100 méter múlva balra, utána a murvás utat elérve balra. Pont a táborral szemben van a murvás út, a végén jobbra máris a nagykapu, ahol be lehet hajtani.

Google térkép annak, aki ez alapján jobban tájékozódik, v. nem :)

!!Térkép!!

faház - 1400 ft /fő/éj + egyszeri 500 ft ágynemű használat
sátor - 800 ft /fő/éj

Faház
4 db van foglalva, az 16 főre elég. Ha kell még lehet egy 5. faház is a mienk. Lesz más csoport is a táborban.

Pénteken, mivel sejtésem szerint délután tájt érkezne az aki jön, ha leszünk elegen,
helyben sütünk főzünk vacsit. Ha csak pár ember, itthonról viszek ki
kaját. Közben be melegítünk a hétvégére. :D

Szombaton delelőt érkezés, aki pénteken nem jött. Kaja lesz, ebédelhet, aki éhes. Kb fél 1
körül megyünk a Szarvasi Arborétumba. A parkoló 15 autó részére lesz le
zárva (ennyiben állapodtunk meg a főnökséggel), ha több autó lesz, van
még ott hely. A belépő 600 ft/fő.

A kaja délután 5 és 6 között várható, tyúk hús leves, marha pörkölt, ill.akinek nem jó a pöri sem, valami szárnyas sült, mint tavaly.

Meglátjuk meddig leszünk az Arborétumba, ha belefér az időbe, kaja előtt
elautózunk még a Nagy Magyarország közepét jelképező emlékműhöz is. Ha
nem, akkor ezt megtehetjük az itt maradottakkal vasárnap is.

Elérhetőségeim:
Tel.: +3670-611-28-19
e-mail: hrgyuri kukac citromail pont hu
msn: hrgyuri79 kukac hotmail pont com

Alig 3 hét. :) Gyertek!!!

Csatolmányok:
DSCF4106.jpg
DSCF4106.jpg [ 474.68 KiB | Megtekintve 6 alkalommal. ]
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 16:01 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Barti, ez a trágyázás dolog nem olyan egyszerű, nem minden trágya jó a kertnek, mert különben én is a kertbe járnék szrni hogy szép füvem legyen :lol:

Szerintem Én befogadok csigákat a kertembe, szóval Gyurma ha sokat rendetlenkednek és zavarják a szomszédokat a csigák hozzám jöhetnek :mrgreen: 8) a gyerekekkel mindig behelyezzük őket a komposztálóba, ott lehet kajálni... ja és az ő kakijuk tényleg jó trágya :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 15:42 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

nyird le a füvet mert a csigák bandáznak :-k #-o nahát van uj a nap alatt.... legalábbis nekem.... az meg, hogy a cica odacsinál valahova, az a növényeknek elvileg jó hiszen trágyáz nem?.... ok gyerekek a homokozóba lehet nem örülnek, de annak idején én is toltam machboxot bele a cicaszarba, aztán mégis kihevertem valahogy.... mondjuk a mai cicák sem a régiek már (tisztelet a kivételnek) mert mikor nekem voltak cicáim ugy 20-25 éve ha a cica piszkitott utána befedte ő maga de manapság már ilyen tróger macskák vannak hogy odapiszkit aztán továbbmegy mint a kutyák... nem is értem ez hogyan változott így meg.... vagy csak a környezetemben van így... :oops: :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 31, 2010 8:50 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

És sajnos ez egyre rosszabb lesz, mert a gyerekek ma már úgy gondolják a Tesco-ban születnek zacskóban a csirkék, semmi kapcsolat nincs az állatokkal (tisztelet a kivételnek), mert a macska tényleg olyan, hogy a legszívesebben a homokozó homokjába kakil, de hát Ő ilyen, együtt kell vele élni, mint a csigákkal, hangyákkal, békákkal stb... le kell takarni a homokozót, vagy venni egy kutyát, akkor nincs macska a kertben, csak kutyaszar:-))) nálam ez működik... sajnos a steril világ ma a trend, ez folyik a csapból is, mert jönnek a káros baktériumok, kártevők, stb....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: hétf. aug. 30, 2010 20:16 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

[quote="BartiS2"]fura dolog ez mikor valaki lemérgez egy cicát, mert egyszerűen nem tudok rájönni kit és miért zavarhat egy cica... egy kutya az ugat esetleg ze zavarhat valakit, persze ez nem jelenti hogy akkor mérget neki de egy macskánál el nem tudom képzelni kit miért zavar......

Elmondom én Neked! (bár most minden macskás azt mondja,hogy ez nem idevalósi lehet.)
Szóval. A cica csavarog és az udvarodban kapar egy lukat. A kertészkedőknek ez mindegy,csak az a lényeg,hogy a kertedet összebakja és odapiszkít.
Ha hiszed,ha nem,egyszer nyáron kaptam az egyik szomszédunktól egy olyan felszólítást (nem volt nagy a fű és nem volt büntethető),hogy azonnal vágjam le a füvet,mert a csigák átmennek hozzájuk! Most akkor :D ,vagy :cry: ,vagy =D> ,de akár #-o
Az az ember,aki nem szereti az állatot,főleg a másét nem,cselekszik. (nem mindenki!)
A macska az olyan jószág,hogy nem tudod megkötni és rávenni,hogy ne menjen a más portájára.
A szobacicát igen,de ez nálam technikailag kizárt. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: hétf. aug. 30, 2010 16:15 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

mi másra gondolhatnék ha te is mész :mrgreen:

Börni írta:
BartiS2 írta:
jok, csinálj még majd ha lesz időd...

nem is tudtam hova mentek, azt hittem pályázni valahova...

már megint csak a rednázásra tudsz gondolni.... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: hétf. aug. 30, 2010 16:14 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

fura dolog ez mikor valaki lemérgez egy cicát, mert egyszerűen nem tudok rájönni kit és miért zavarhat egy cica... egy kutya az ugat esetleg ze zavarhat valakit, persze ez nem jelenti hogy akkor mérget neki de egy macskánál el nem tudom képzelni kit miért zavar......Tomiki köszi, még elég friss az élmény de nagyon bejön igazából a porke ellentéte mert ugye csendes, kényelmes, automata és mégis tetszik mert van amikor az ember inkább a minőségi hifire meg a segghűtésre vágyik kényelmes suhanás mellet mint a porke által nyujtott intenziv élményre..... kicsit érdekes ellentét ez, de ez van.....egy sportmotor mellé is jól jöhet a garázsba egy kényelemes turagép amin egyenes háttal lehet ülni és nézelődni a száguldozás helyett....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: vas. aug. 29, 2010 21:51 
Mod
Mod

Sziasztok!

Nos, volt egy telefonom ma és a kérdés az volt, hogy mi milyen feltételekkel vehetjük igénybe a Kakucsi pályát. Mint ahogyan azt már az évben több alkalommal is tudomásotokra hoztam a klubbunk által szervezett rendezvényeken a klubtagok számára nincsen belépő, és ez alól az említett rendezvény sem kivétel. Aki azomban nem tag értelem szeűen fizet. Aki tehát nem klubtag és autóval érkezik amivel a pályára is szeretne menni, az fizet. Aki csak nézelődik, hozzátartozó az természetesen nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: pén. aug. 27, 2010 14:26 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

a képen ismerős autók, nekem ismerős helyen :mrgreen: 8)

http://www.alfaamore.hu/esemenyek/alfaporsche10

de úgy látom az alfások nagy tüzet raktak, jó lesz a móka :shock: :roll: =D> 8) :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 25, 2010 21:26 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Sziasztok,
Csak röviden írok: Németországba költöztünk feleségemmel min. egy évre, de lehet, hogy tovább is, majd kiderül :) Itt (Wiesbaden és környéke) rengeteg a Porsche évjárattól függetlenül, mienk-félét is láttam már párat.
Szuperek az ETO képek, nem is tudtam, hogy szerveztek ilyet, nagyon király!
Barti, szép ez a Lexus, gratula hozzá! Kint egy hibrid Camryt toltam 1 hónapig (előtte 2010-es Prius volt a bérautó), jók ezek a mai Toyota-k (is) igaz Börni? :) Bár most szegény Yaris van itt velünk, újra kezd kilyukadni a kipufogó, befog az egyik első fék egy kicsit, szóval sajnálom, de az elmúlt pár napban nem lehetett nyugta: lakáskeresés, millió hivatal stb. stb.
Gyurma, bár nem vagyok macska/cicabarát, de a mérgezés nagyon gáz, és sajnálom, hogy mások ilyen bánatot okoztak nektek!
Ákos, király ez az autómentő, és bár remélem, hogy nekem nem fog kelleni :D de az árak /nap vagy /bérlési alkalom értendők? Gondolom /nap, de azért rákérdezek, hiszen én már csak ilyen vagyok :)
Majd visszazökkenek de a fórumra is (reszkessetek) aztán ha erre jártok, szóljatok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: szer. aug. 25, 2010 20:13 
newbie
newbie

Visszatérnek a Volkswagen-Porschék
:shock: :evil: [-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 24, 2010 19:57 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

[quote="Ákos 72"]Szia Gyurma!

.........................

Nagyon szépen köszönjük!

Ő is ivartalanított volt,viszont a házunk 1+1/2-es és "zsák " jellegű. Ha akarom sem tudom elkerülni,hogy kimenjenek,de szellőztetés és egyébkor pl. azonnal. Nem is ez ám a baj. Rengeteg cica-kutya bevégezte mostanában. Mi megfogadtuk,hogy cica nem lesz több,mert három év alatt hármat temettünk és ez a hely nem alkalmas erre,mi meg nem megölni akarjuk őket.
A kutyák kennelben vannak,vilipásztival és ha ott sérülés van,akkor csak a bedobott és szándékos méreg,de akkor ,ha véletlenül megfogom---mondom véletlenül,mert az ilyen az sunyi,de komolyan elmegyek a sittre utána,mert lesz egy nyolc napon túl maradandó,az biztos! :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: kedd aug. 24, 2010 15:29 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Ja ja vágom! Így is jó volt..... :wink:
Én nem harcolni, hanem autózni mentem...de azért a 330-as bmw-t nem engedtem magam elé... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4362 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 291  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra