Front Engined Porsche Club Fórum

Front Engined Porsche Club Fórum
Pontos idő: csüt. szept. 09, 2010 5:11

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4362 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 291  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 10:58 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Laci Bácsi, küldesz nekem képeket :lol: :P , köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 10:49 
member
member

Szia Gyurma!

Köszönöm a matricát, várom!

Szénszûrõ:
Ahogy Nicó az teljesen rendben van, viszont ismerek embereket akik kihagyták az autójukból..... viszont annyira nem egyszerû hogy csak lekötöd oszt jó napot, hanem a játékait is úgymond ki kell iktatni, de szerintem a Makinak biztos van ilyen szûrõje.......

Üdv L!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 10:34 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Nico67 írta:
Gyurma!
Olvass vissza, Tomiki egyszer már kérdezte, én pedig már válaszoltam is rá, ha minden igaz a 944 topikban.
Egyébként fogyasztáscsükkenést és környezetkímélést szolgál, a benzincsövekben párolgó benzingõzt fogja föl és indításkor visssza tudja szívni, innene.
:roll:

Szia Mikibá'!

Akkor annak nem a szûrés a szerepe? Akkor kell egy ilyet szereznem,ha tartályról van szó. Na majd nézek egyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 8:51 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!
A következõt fogom csinálni: ezen a helyen http://www.speedyauto.hu/index.php ingyen megnézik és ha kell állítani akkor elsõ+hátsó állítás együtt most akciósan 3500. Elviszem ide és megnézetem.

Ha a futómû 100-as, akkor jönnek a szilentek, gömbfejek stb. megnézése. Szóval így gondolkoztam, Ákos, hogy elõször guminyomás, aztán futómû, aztán a többi dolog. A gumik nincsenek félrekopva, ezért gondolom, hogy ez a félrehúzás egy frissebb dolog, bár amióta nálam van az autó, félrehúz. Na majd kiderül. Ha ennyi nem segít, akkor a gömbfejek, szilentek jönnek.

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 7:33 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Ákos, új jeladó berak, és müxik 8) … melegen még nem próbáltam mert ilyen idõben ami tegnap este volt nem megyek ki :cry: …remélem nem kell többet újjal kielégíteni a gépet, sima út lesz Szegedre.. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 5:56 
Tomiki
Soroksárin snowfox, meg balra majdnem szemben a MAN teherautó telepen bent hátul. de itt is 5 ezer
Illatos úton 3 ezer de csak nekem :-))) de az is bent van egy telephelyen, pontos címeket nem tudok, de odatalálok, csak idõm nincs sok.
Ja és Nagy Sándor J utca, Gumis mûhely, van ott egy pöpec új lézerpad, na ott is 5 ezer. Két helyen a hátulját is tudják állítani, az a Man telep és a Gumis, de az gondolom itt is felár, nekem csak ellenõrizték, és mivel rendben volt nem nyúltak hozzá (MAN)
ja és van csepelen is egy, nem messze onnan ahol Tomi+Hug elõször sértette meg a kocsit, na ott 2800... még optikás mûszer!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd aug. 05, 2008 5:47 
Gyurma!
Olvass vissza, Tomiki egyszer már kérdezte, én pedig már válaszoltam is rá, ha minden igaz a 944 topikban.
Egyébként fogyasztáscsükkenést és környezetkímélést szolgál, a benzincsövekben párolgó benzingõzt fogja föl és indításkor visssza tudja szívni, innene.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 04, 2008 22:49 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Szia Ákos!

Kéne egy kis helpelés! Bal elsõ kerék mögött a sárvédõ alatt van egy szénszûrõ. Mi célt szolgál? Mit szûr? Lehet-e helyettesíteni egyéb szûrõvel? Fontos-e,hogy milyen elem van benne a szûrés szempontjából? A szûrõ áteresztése esetleg lényeges-e?

Történet. Kb. 80-nál éles súrlódó hang elõröl. Kiszáll,megnéz,lát. Az egész tartály leszakadt és ráborult a kerékre. És onnan tudom,hogy valami szénféle dolog van benne,mert kiszóródott. Rá van írva a csatlakozásnál,hogy motor és luft. Nagyon kell-e az oda?
Köszi! Gyurma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 04, 2008 20:23 
Mod
Mod

tomiki írta:
Sziasztok!
Tudtok ajĂĄnlani jĂłl dolgozĂł, elfogadhatĂł ĂĄrĂş futĂłmĂť ĂĄllĂ­tĂł mĂťhelyt a PetĂľfi-hĂ­d kĂśrnyĂŠkĂŠn?
Kicsit húz a kocsi jobbra, keréknyomás rendben, ezért a futómûben keresném elõször az okokat. Én csak egy helyet ismerek errefelé, az Ott Mártonét az M1/M7 bevezetõnél, de ott egy tengely 5000+ÁFA, így egy elsõ+hátsó vizsgálat 12.000 Ft, amit kicsit sokkalok...
Nico! Te mondtad, hogy SoroksĂĄron vagy a SoroksĂĄri Ăşton vannak jĂł helyek, tudsz adni pĂĄr cĂ­met, telefont?
Persze mĂĄstĂłl is megkĂśszĂśnĂśm :)

Szia Tomiki!

Ne sokalld! Szinte sehol nem csinĂĄljĂĄk meg rendesen! A hĂĄtsĂł futĂłmĂť ĂĄllĂ­tĂĄsrĂłl hallani sem akarnak! PĂŠnzĂŠrt sem! Szilentek? GĂśmbfejek? Gumik? Gumi fĂŠlrekopĂĄstĂłl simĂĄn elhĂşz a futĂłmĂť meg 100%-os!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 04, 2008 18:19 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Krisztián Lacinak!

Nem sokára kész a matricád. Ma küldtek egyet és azt hittem a Tied,de sajna még nem az. Ahogy megjön jelzem. Kb. két nap. Gyurma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 04, 2008 11:36 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

Sziasztok!
Tudtok ajánlani jól dolgozó, elfogadható árú futómû állító mûhelyt a Petõfi-híd környékén?
Kicsit húz a kocsi jobbra, keréknyomás rendben, ezért a futómûben keresném elõször az okokat. Én csak egy helyet ismerek errefelé, az Ott Mártonét az M1/M7 bevezetõnél, de ott egy tengely 5000+ÁFA, így egy elsõ+hátsó vizsgálat 12.000 Ft, amit kicsit sokkalok...
Nico! Te mondtad, hogy Soroksáron vagy a Soroksári úton vannak jó helyek, tudsz adni pár címet, telefont?
Persze mástól is megköszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 04, 2008 10:50 
newbie
newbie

attilka999 írta:
Jó volt a hétvégi tali, még 1xer köszön a technikai segítséget is… új jeladó a kezemben, este berakom és várom a csodát… Sárkány Úr hazaértél?

Hello hello!

Természetesen sikeresen hazaértem, viszonylag jó idõt futottam, bár a fogyasztás 1 kicsit magasabb volt (magas fordulatszám mellett :) ), de ez van. Majd a következõ talin már teljes pompában megyek.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 04, 2008 10:45 
firkász fórumtag
firkász fórumtag

Jó volt a hétvégi tali, még 1xer köszön a technikai segítséget is… új jeladó a kezemben, este berakom és várom a csodát… Sárkány Úr hazaértél?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: pén. aug. 01, 2008 9:04 
Lelkes fórumtag
Lelkes fórumtag

HAHAHA! Bántsátok csak a kisebbet!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 31, 2008 15:47 
member
member

a hadnagylány meg én megyünk vasárnap, hacsak Ákos mester nem mond olyat nekem pénteken, amitõl a kardiológusom megszakítja a Kaukázusi nyaralását.
Megjegyzem, ahogy a 924-es fórumba már írtam, most már nemigen lesznek elindulási problémáink. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4362 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 291  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra