Itt van a többi kép...állítólag a 3 nap alatt 15.000-en voltak...főleg Pénteken és Szombaton lehettek nagyon sokan, mert Vasárnap amikor du. kb 4-re odaértem nem voltak olyan sokan...meg előző 2 nap volt sokkal több program.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 9e01a8332cLaci aki szervezte a Porsche kiállítást...évente megrendezi...tavaly Tatabányán volt...jövőre nemtom merre lesz, mert nem sikerült sokat beszélgetnem vele, mivel nagyon elfoglalt volt....majd biztos szólni fog!
Hazafelé este pedig bepróbálkozott 1 angol rendszámos utolsó szériás RX-7-es óriás kipufogóval...mivel leszartam igy tovább állt lassan...hallottam Ákostól, h őket is észrevette...

Attilka autója nem indult be mivel a csúcs hi-fi leszívta az aksit....ugyh izgalmas nap volt...
Ja és Ákosék elég későn értek ki Győrbe mivel a srác aki hozta őket nem nagyon talált oda hozzájuk...én szerencsére külön mentem...különben nem készült volna egy fotó sem...
Mindenkinek volt leírása az autójáról...csak nekem nem...kérdeztem a Lacit, h mi történt...kicsit gondban volt mondta...gondolom megzavarta az új műszerfal, C2 felni....leferrarizták már 1 párszor még akár az is belefért volna....de, h ott álljon, mint kakukktojás...?? Vagy lehet, h a kvíz játék része volt...

Részvétem Gyurma!
Remélem lesz hamarosan egy másik hasonló őrült macskátok!