Na, akkor Börni kérésére

Szóval Amerikában voltam a nyáron, ahol viszont nem láttam túl sok Porschét, főleg nem régieket. Cayenne meg Panamera akadt, pár Boxster és Carrera is, de mindösszesen egy darab 928-at és egy darab 968-at láttam három hónap alatt, ami nem túl sok...
Ami érdekes sztori volt, hogy a Pelican Parts fórumán ráakadtam egy fickóra, aki szintén Texasban bontogatott egy 87-es 924S-t. Nem elbontani akarta, hanem "versenyautóvá" átalakítani. A verseny neve, amire készültek: Lemons

Nem véletlen, hogy citromok és nem Le Mans, ugyanis az követelménye ennek a 24 órás "flúgos" futamnak, hogy a résztvevő autók max. 500 dollárba kerülhetnek. Azonban van egy könnyítés: ha a versenyre készülő autóból valamit kiárulnak, akkor azt az összeget beépíthetik a kocsiba.
Így történt, hogy a társaság vett egy sérülésmentes (!) 924S-t 450 dollárért, és mindent, ami nem kell a versenyhez, kiárultak. Én egy fél klímát, egy komplett tempomatot, reléket stb. vettem tőlük nevetséges összegért

Hogy aztán a verseny hogy sikerült (augusztusban volt), azt nem tudom, de ismerve az autóinkat, nem hiszem, hogy szétesett volna az övék sem

Amúgy a kocsihoz kaptak egy bontatlan kuplung szettet is az eladótól, amúgy a motor hibátlan volt, de azért megcsapágyazták (éppen akkor szedték ki a motort, amikor ott voltam). Mivel a saját munkaidejüket 0 dollárral számolták, azon aggódtak, hogy legalább a csapágyak árának megfelelő cuccot ki tudnak-e árulni

Mókás. Na és akkor a képek, először életképek az udvarról.